GALATER®

Galater® - Letöltések

Letöltéshez kattintson a szövegre:

Friss Információk:

2012.06.08
IV. Magyar Feltalálók Napja alkalmából a GALATER® Subert István feltaláló előadásában, nagy sikerrel a tíz legnagyobb magyar innováció között került bemutatásra. A kiemelkedő piaci lehetőségeket mutató, évi 200Md HUF-ra becsülhető projekt méretével a mélyépítés mai válságából kiutat jelenthet. A kisvállalkozók piaci lehetőségeit jelentősen segítő lakóút szerkezet használati mintaoltalmat kapott, így Magyarország javára azonnal hasznosítható. A pályázati rendszer megfelelő állami kontroll kiépítésével az önkormányzati önrészt bontott, újra hasznosítható anyagokkal biztosítva, jelentős uniós támogatások hívhatók le, melyek azonnali megélénkülést hozhatnak a mélyépítésnek és a nemzetgazdaságnak – állami finanszírozás igénye nélkül.
GALATER®
2012.05.15
Hasznosítási ajánlat, innovációs felhívás hazai nagy Kivitelező cégeknek. Több vezető kivitelező cégnek felajánlottuk, hogy a GALATER® lakóút tervezési-kivitelezési program előnyeit bemutatjuk és a hasznosításban partnereket keresünk. A kiemelkedő piaci lehetőségeket mutató projekt a mélyépítés válságából kiutat jelenthet. A vállalkozók piaci lehetőségeit jelentősen segítő lakóút szerkezet használati mintaoltalmat megkapta, így az az ország javára azonnal hasznosítható. Vezető nagy kivitelezőket, mint a Duna-Aszfalt, Colas-Út és Euroaszfalt, valamint a kisvállalkozó Barabás Téglakő Kft-t együttműködési ajánlatunkkal megkerestük, támogatásukat kérve a hasznosításra.
GALATER®
2011.10-12 hó
Önkormányzati próba-beépítések, felhívás
Több cégünkhöz közelálló Önkormányzatot is megkerestünk és felajánlottuk, hogy a GALATER® lakóút tervezési-kivitelezési program előnyeit konkrét kísérleti szakaszon bemutatjuk, melyet térítés mentesen megtervezünk és levezetünk. Az alkalmasságot egy tél után, mérésekkel is igazoljuk. Érd, Tárnok, Diósd polgármesterei választhatnak a felkínált lehetőség közül.
GALATER®
2011.10-12 hó
Önkormányzati próba-beépítések, felhívás
Több cégünkhöz közelálló Önkormányzatot is megkerestünk és felajánlottuk, hogy a GALATER® lakóút tervezési-kivitelezési program előnyeit konkrét kísérleti szakaszon bemutatjuk, melyet térítés mentesen megtervezünk és levezetünk. Az alkalmasságot egy tél után, mérésekkel is igazoljuk. Érd, Tárnok, Diósd Polgármesterei a nagy csatornaépítési munkák után érdemben kell foglalkozzanak a lakóút építések kérdéseivel. Az innováció alkalmazásának előnyeit előbb kell megismerni, alkalmazni, mint ahogyan az uniós támogatási lehetőségek megszűnnek.
GALATER®
2011.11.17
Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Infrastruktúráért Felelős Államtitkárságot – Dr Jobb Sándor urat levélben tájékoztattunk a GALATER® lakóút tervezési-kivitelezési program előnyeiről és nemzetgazdasági előnyeiről, gazdaságélénkítési lehetőségeiről, mellékelve a projektismertető tájékoztatót.
GALATER®
2011-08-03
Építésügyi Minőségellenőrző Intézet
Dr Matolcsy Károly úrat levelünkben tájékoztattuk a törtbeton alkalmazását elősegítő projektről és egyeztetést kértünk a GALATER® lakóút tervezési-kivitelezési program bevezetésének lehetőségeiről és nemzetgazdasági előnyeiről, gazdaságélénkítési lehetőségekről és szakmapolitikai támogatásáról.
GALATER®
2011.07.26
Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Infrastruktúráért Felelős Államtitkárságot Dr Völlner Pál és Schváb Zoltán urakat levélben tájékoztattunk a GALATER® lakóút tervezési-kivitelezési program előnyeiről és nemzetgazdasági előnyeiről, gazdaságélénkítési lehetőségeiről, kérve meghallgatásunkat.
GALATER®
2011.06.30.
Közlekedéstudományi Intézet:
Tombor Sándor ügyvezető úr tájékoztatása mellett tárgyalásokat javasoltunk az Intézet közreműködésére a licenc-engedélyek elbírálásában és együttműködést a GALATER® lakóút tervezési-kivitelezési program bevezetésének lehetőségeiről és nemzetgazdasági előnyeiről, gazdaságélénkítési lehetőségekről és szakmapolitikai támogatásáról.
GALATER®
Előző információ Információ léptetés Következő információ

Elérhetőségeink:

mail@galater.hu